Schoolfotograaf Zuid Holland

Voor schoolfotografie in Zuid Holland

Heeft u een schoolfotograaf nodig in Zuid Holland? Dan kunt u ieder jaar opnieuw in zee gaan met een van dezelfde grote partijen. Of u kunt kiezen voor de enthousiaste fotografen van Knappe Koppies die hun eigen visie op schoolfotografie hebben. Waarom maken we er niet een kleine mini-reportage van? Dat levert niet alleen een natuurlijke en spontane schoolfoto op, maar we zetten het kind echt in het middelpunt en dat is goed voor het zelfvertrouwen. Wij komen graag langs op uw onderwijsinstelling in Zuid-Holland!

Knap servicegericht

Omdat scholen het al druk genoeg hebben, kunnen wij u alles uit handen nemen. En op de dag zelf zult u nauwelijks merken dat wij er zijn. We komen met onze eigen mobiele studio naar Zuid Holland en onze schoolfotograaf maakt klassenfoto’s, een individuele schoolfoto en eventueel ook brusjes-foto (foto’s met broers en zusjes). Op die manier verrast u ouders en hebben zij een ruime keuze. Tevens levert onze fotograaf u alle digitale bestanden voor het leerlingvolgsysteem. U heeft nergens omkijken naar, maar leerlingen hebben een leuke dag!

Waarom Knappe Koppies?

Wij zijn niet de enige schoolfotograaf van Zuid Holland, maar we zijn wel uniek in onze aanpak. Ons doel is leuke en hippe foto’s, waar ouders, school en het kind blij mee kunnen zijn. Kiest u voor ons in Zuid Holland, dan profiteert u van nog meer voordelen:

  • Wij kunnen per dag gemiddeld 500 kinderen fotograferen. Is uw school groter? Dan komen we een tweede dag of breiden ons team uit.
  • Dankzij ons handige online bestelsysteem kunnen ouders rustig thuis hun keuze maken uit de diverse producten en voordeelsets.
  • Omdat we met een unieke toegangscode werken, is de privacy gewaarborgd. Ouders kunnen de link naar de schoolfoto wel doorsturen naar familie.
  • Onze schoolfotograaf neemt de tijd voor kinderen en zet ze in diverse poses, wat een verfrissend resultaat oplevert.
  • Dankzij onze mobiele studio kunnen we in geheel Zuid Holland op locatie werken, bij basisscholen en middelbare scholen bijvoorbeeld.

Contact met onze schoolfotograaf?

Spreekt onze visie op schoolfotografie u aan?

schoolfotograaf zuid holland

Wilt u voorbeelden van het werk van onze schoolfotograaf in Zuid Holland zien? Kijkt u dan voor meer informatie op onze website. Of neemt u contact met ons op. Dit kan online via ons contactformulier of u kunt bellen: 06-53389173. Onze schoolfotograaf staat u dan graag te woord over de diverse mogelijkheden in Zuid Holland. We hopen dat u ons zult uitnodigen. Voor uw school kost dit geen cent, maar u bezorgt leerlingen de dag van hun leven. Ook zult u de ouders verrassen met een unieke schoolfoto van onze schoolfotograaf uit Zuid Holland.

F A C E B O O K
M o r e   i n f o