Schoolfotograaf Zoetermeer

Uw schoolfotograaf in Zoetermeer

Wilt u graag leuke, spontane foto’s laten maken door een schoolfotograaf in Zoetermeer? Dan zijn wij van Knappe Koppies uw adres. Wij nemen de tijd voor uw leerlingen om zo een natuurlijke, spontane schoolfoto te maken. Omdat wij de organisatie verzorgen, hoeft u zelf niets te regelen. En is uw school in Zoetermeer niet groter dan 500 leerlingen, dan zijn wij meestal binnen een dag klaar met het fotograferen. Mochten ouders toch niet tevreden zijn met het resultaat? Dan bespreken wij graag met hen of het mogelijk is correcties uit te voeren.

Van peuters tot pubers

Of u nu zoekt naar een schoolfotograaf voor een middelbare of basisschool in Zoetermeer, de fotograaf van Knappe Koppies staat graag voor u klaar. Wij nemen de hele organisatie van de schoolfotografie voor u uit handen. Dit begint al bij het plannen. Daarna gaat onze schoolfotograaf geheel geruisloos bij u aan het werk in Zoetermeer. U zult onze aanwezigheid alleen merken door de blije kindergezichten. Ook de complete afhandeling regelt Knappe Koppies voor u. U heeft dus zelf nergens meer omkijken naar.

Hierom kiest u voor ons

U zou natuurlijk ook voor een andere schoolfotograaf in Zoetermeer kunnen kiezen voor schoolfotografie. Maar u wilt natuurlijk niet eindigen met een standaard schoolfoto van uw leerlingen. Eentje waar nep geglimlacht wordt voor een blauwe achtergrond. Kiest u in Zoetermeer voor onze schoolfotograaf, dan maken wij spontane foto’s en:

  • Maken wij foto’s met verschillende poses, zodat de ouders keuze hebben
  • Heeft u bij ons geen bestelverplichting of een minimumaantal afnames
  • Kunnen ouders gemakkelijk online bestellen en betalen. Geen gedoe meer met envelopjes en geld bij uw op school
  • Leveren wij foto’s met een moderne uitstraling
  • Bieden wij de mogelijkheid om met broertjes/zusjes op de foto te gaan

Meer informatie? Bel ons

Wij vinden het belangrijk dat ouders tevreden zijn met het eindresultaat. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u in Zoetermeer. Mocht u graag meer willen weten over onze schoolfotograaf, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Bel vandaag nog naar 06-53389173 of stuur ons een e-mail (info@knappekoppies.nl). Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen. Knappe Koppies is uw schoolfotograaf in Zoetermeer.

schoolfotograaf zoetermeer

F A C E B O O K
M o r e   i n f o