WIE

Wie zijn wij?

Wij hebben de leukste baan die er is! Wij mogen op steeds meer scholen de kinderen fotograferen zoals ze zijn: lieve, grappige, eigenwijze, unieke, Knappe Koppies. Wij nemen de tijd voor elk kind. Geen standaardportretten dus, maar ruime keus uit verschillende poses, Wij maken er een feestje van! Wie wij zijn?

WIE

Wij zijn Knappe Koppies, een team van enthousiaste fotografen. Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met schoolfotografie in een markt die tot dan werd gedomineerd door een paar grote partijen zonder veel vernieuwing. Pasfoto met blauwe achterwand, verplichte glimlach en verplichte afname via envelopjes op de school. Waarom niet onze hippe manier van studiofotografie een beetje aanpassen en op school een leuke minireportage aanbieden? Zo werd Knappe Koppies Schoolfotografie geboren….

DOEL

Blije kinderen, blije ouders, blije scholen! Zo veel mogelijk. Dat is ons doel. Wij werken vanuit ons hart, en dat is te zien aan het resultaat. Wij fotograferen kinderen het liefst gewoon zoals ze zijn: live, grappige, eigenwijze, verlegen, unieke, Knappe Koppies!

KINDEREN

De kinderen staan tijdens de fotografie-dag echt in het middelpunt! Onze enthousiaste fotografen nemen de tijd voor elk kind en maken er voor hen een feestje van.

OUDERS

De ouders worden vervolgens verrast met verschillende leuke, frisse vrolijke afbeeldingen van hun oogappel(s), die zij online kunnen bestellen en betalen. Geen verplichte afname van envelopjes met standaard foto’s, maar keuze uit diverse afdrukformaten, producten voor aan de muur en leuke fotocadeaus, zoals bijvoorbeeld een puzzel, sleutelhang of een telefoonhoesje.

SCHOLEN

Wij zijn pas echt blij also ook de scholen blij van ons worden. In een tijd waarin scholen meer en meer verantwoordelijkheden en taken krijgen nemen wij graag wat werk uit handen!

 

KNAP SERVICEGERICHT

Wij willen de beste schoolfotograaf van Nederland zijn, en leveren kwaliteit. Elk beeld wordt door ons handmatig op kleur gecorrigeerd en omgezet naar zwart-wit en sepia. Aan een portret van Knappe Koppies kun je direct zien dat het door ons is gemaakt en daar zijn wij trots op! Wanneer ouders toch niet helemaal tevreden zijn over het resultaat zijn wij altijd graag bereid met hen mee te kijken en correcties uit te voeren waar mogelijk. Wij werken op scholen door heel Nederland, van kleine scholen voor speciaal onderwijs tot grote basisscholen van 900 leerlingen. Onze professionele fotografen komen graag naar jullie school om alle Knappe Koppies vast te leggen!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o