FAQ

MEESTGESTELDE VRAGEN

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen plus antwoorden voor je op een rijtje gezet. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wie zijn Knappe Koppies eigenlijk?

Wij zijn een team van enthousiaste fotografen. Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met schoolfotografie om vernieuwing te brengen in een markt die leek te zijn ingeslapen. Wij zijn gevestigd in het Westland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54406617.

Waar fotografeert Knappe Koppies?

Ons team van fotografen fotografeert op scholen door heel Nederland. Op zowel basisscholen als Scholen voor Voortgezet Onderwijs.

Ik wil ook graag Knappe Koppies Schoolfotografie op de school van onze kinderen, kan dat?

Dat vinden wij hartstikke leuk! Vraag ons informatiepakket aan via het formulier. Wie weet verschijnt ons team dan volgend jaar ook op uw school!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn foto's ontvang?

U ontvangt uw foto’s  binnen 2 werkdagen na bestelling. Het leveren van vergrotingen, canvassen, mokken en andere producten duurt iets langer, deze worden apart verzonden.

Kan ik de foto's komen ophalen, ik woon in de buurt?

Nee, dat is niet mogelijk, de foto’s worden na bestelling binnen twee dagen bij u thuis bezorgd.

Wat krijgt een school cadeau?

Wij maken daar met de school afspraken over. Meestal ontvangt de school de foto’s van alle leerlingen digitaal voor het schoolsysteem. Daarnaast ontvangen de leerkrachten hun eigen foto plus groepsfoto. Daarnaast verzorgen wij wat leuke vergrotingen voor in de school

Oeps, ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?

Geen probleem, neem even contact met ons op en wij maken het in orde

Wat doe ik als ik te laat ben met bestellen?

Stuur ons een mail. Vermeld daarin de school en groep waarin uw kind zit. Wij zullen dan binnen 7 werkdagen een nieuwe inlogcode verzorgen.Stuur ons een mail. Vermeld daarin de school en groep waarin uw kind zit. Wij zullen dan binnen 7 werkdagen een nieuwe inlogcode verzorgen.

Verkopen jullie ook voordeelsets? Hoe duur zijn die?

Ja, wij leveren aantrekkelijke voordeelsets, al vanaf € 8,00. Je kunt de mogelijkheden hier bekijken.
F A C E B O O K
M o r e   i n f o