Schoolfotograaf Voorburg

Heeft u een schoolfotograaf nodig?

Voor kinderen is het ieder jaar opnieuw een spannend moment, wanneer de schoolfotograaf in Voorburg langskomt. Een fotograaf maakt de verplichte pasfoto, vaak met dezelfde achtergrond als andere jaren en dezelfde pose met geforceerde glimlach. Doet het dit jaar heel anders en kies voor de schoolfotografie van Knappe Koppies!

Wij zetten leerlingen uit het basis- en middelbaar onderwijs op de foto zoals ze zijn: uniek, eigenwijs en grappig. Dit resulteert in een spontane en natuurlijke schoolfoto, waar ouders trots op zullen zijn!

Onze werkwijze in het kort

Onze schoolfotograaf werkt in Voorburg volgens een vaste werkwijze. Dat is wel zo overzichtelijk voor ons en u weet meteen wat u mag verwachten van onze schoolfotografie. Vooraf kunnen wij u de gehele organisatie uit handen nemen. Op de dag zelf zetten we onze mobiele fotostudio op en gaat onze schoolfotograaf aan de slag met klassenfoto’s, portretfoto’s en brusjes (broers en zusjes) foto’s. Ook kunnen we na schooltijd ook een speciale schoolfoto maken van broers of zussen die (nog) niet op school zitten. Onze werkwijze is in Voorburg als volgt:

 • We maken moderne foto’s met witte achterwand of steigerwand
 • Ouders hebben de keuze uit vele producten, ook voordeelsets
 • Er is geen bestelverplichting of minimale afname
 • Bestellen en betalen kan heel gemakkelijk en snel online
 • 10 dagen na de sessie staat een schoolfoto online en wij leveren de foto binnen 2 dagen na bestelling

schoolfotograaf Voorburg

Waarom onze schoolfotograaf?

Er zijn diverse redenen om ons als uw schoolfotograaf in Voorburg te kiezen. Zo zetten wij iedere dag opnieuw een stap extra voor u als klant. Dit betekent dat u onder meer profiteert van de volgende voordelen in Voorburg:

 • Onze foto’s zijn fris, vrolijk en hip; een unieke aanpak in de schoolfotografie.
 • Ieder kind zetten we in verschillende poses, zodat ouders genoeg te kiezen hebben
 • We fotograferen door heel Nederland met onze mobiele studio
 • Ook de nabewerking doet onze schoolfotograaf geheel zelf
 • Wij kunnen maximaal 500 kinderen per dag fotograferen, maar komen graag een extra dag langs in Voorburg
 • Als school betaalt u geen cent voor onze schoolfotograaf en ouders betalen alleen voor wat ze bij ons afnemen

Wij komen graag naar Voorburg

Waar uw onderwijsinstelling ook zit, met onze mobiele fotostudio is het geen probleem om bij u langs te komen. Wilt u ons in Voorburg inschakelen? Dan horen wij graag telefonisch van u: 06-53389173. U mag ook een bericht sturen via ons online contactformulier. We laten zo snel mogelijk van ons horen om de mogelijkheden met u door te nemen voor onze schoolfotografie. Wanneer u een unieke en verrassende schoolfoto wilt voor uw leerlingen, dan is onze schoolfotograaf u in Voorburg graag van dienst!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o