Schoolfotograaf Utrecht

Maak iets bijzonders van de schoolfoto

Wilt u met dezelfde schoolfotograaf uit Utrecht weer dezelfde schoolfoto’s maken met een standaard achtergrond, dezelfde pose en een geforceerde glimlach? Of wilt u graag een unieke schoolfoto? Neem dan contact op met de enthousiaste fotografen van Knappe Koppies. Wij maken van schoolfotografie een feestje. Dat doen we door de tijd te nemen voor ieder kind en ze verschillende poses te laten aannemen. Zo ontstaat een minireportage en hebben ouders de keuze uit vele foto’s in Utrecht. Wij komen graag bij u langs!

Wat doet onze schoolfotograaf?

U zult zich vast afvragen waarin onze schoolfotografie verschilt van die van anderen. We geven u graag een aantal voorbeelden die laten zien hoe wij als schoolfotograaf werken:

  • Wij werken met een mobiele fotostudio en een witte of steigerhouten achterwand.
  • Leerlingen staan in Utrecht in diverse poses op de schoolfoto.
  • Ook leggen we combinaties van broers en zussen op de gevoelige plaat vast.
  • Hiervoor maken we altijd voldoende tijd, zodat kinderen kunnen ontspannen.
  • Uiteraard zorgt onze schoolfotograaf ook voor foto’s van de klas of groep.

schoolfotograaf utrecht

Scholen profiteren enorm

Wij snappen dat scholen het enorm druk hebben. Daarom nemen wij als schoolfotograaf in Utrecht u veel werk uit handen. Zo regelen wij de gehele organisatie en kunnen we ook de afhandeling verzorgen. Dankzij een handig online systeem kunnen ouders direct het werk van onze schoolfotograaf bekijken en bestellen. Wij bieden diverse afmetingen en producten aan. Hierbij geldt geen minimum bestelbedrag of afname. Scholen betalen zelfs geen cent, maar krijgen wel alle bestanden digitaal aangeleverd. Dat is handig voor uw leerlingvolgsysteem in Utrecht.

Wij helpen graag in Utrecht

Heeft u interesse in de diensten van onze schoolfotograaf in Utrecht? Wilt u een schoolfoto door onze fotograaf laten maken? Dan gaan we graag voor u aan de slag! Belt u 06-53389173 om de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling in Utrecht door te nemen. Ook kunt u via onze site en het contactformulier een bericht achterlaten. Onze schoolfotograaf neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hopen dat u ons als uw schoolfotograaf in Utrecht zult kiezen, zodat we u kunnen verrassen met natuurlijke en spontane foto’s van leerlingen!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o