Schoolfotografie

Schoolfotografie is een feestje

Bij Knappe Koppies geloven we dat schoolfotografie een feestje is. Het moet geen spannende of enge aangelegenheid zijn. We willen juist dat ieder kind zich helemaal op zijn gemak voelt en kan ontspannen. Daar nemen we dan ook ruim de tijd voor. Ook stellen we diverse poses voor, zodat ouders straks iets te kiezen hebben. Onze ervaring is dat kinderen het leuk vinden om zelf in het middelpunt te staan. Bovendien geeft het ze meer zelfvertrouwen. En het mooie aan onze schoolfotografie is dat het ook nog leuke foto’s oplevert!

Over onze werkwijze

Wij werken graag samen met scholen in het basis- of voortgezet onderwijs die het net even anders willen doen dan anderen op het gebied van schoolfotografie. Bij ons dus geen saaie blauwe achtergrond, maar een witte of steigerhouten achterwand. Niet één pose, maar verschillende. En we proberen de geforceerde glimlach te vermijden door de eigenheid van een leerling te vangen. Of het nu een ondeugend of eigenwijs koppie is, voor ons zijn het allemaal knappe koppies. Ons doel is om zowel leerling, school als ouders tevreden te laten zijn over onze schoolfotografie.

Waarom kiest u onze schoolfotografie?

U heeft mogelijk al vaker samengewerkt met een schoolfotograaf. Waarom zou u dan voor ons kiezen? Simpel, wij kiezen voor een andere aanpak. Dat resulteert in het volgende:

  • Dankzij onze mobiele studio kunnen we per dag 500 kinderen fotograferen. Indien nodig, komen we met een groter team of komen we een tweede dag.
  • Onze foto’s zijn uniek, hip en leuk. We krijgen vele leuke reacties van ouders. Ook waarderen zij het om een ruime keuze te hebben dankzij onze schoolfotografie.
  • We hebben een systeem met een persoonlijke inlogcode. Ouders kunnen online inloggen en de foto’s bekijken, bestellen en bestellen.
  • Ons aanbod bestaat uit kwalitatieve foto’s, maar onze schoolfotografie omvat ook portretten van broers en zusjes, voordeelsets en andere fotoproducten.
  • Er geldt geen minimale afname of bestelverplichting. Ouders hebben dus een vrije keuze. De school betaalt zelfs niets, maar krijgt alle bestanden digitaal voor het leerlingvolgsysteem.

Ga voor een vernieuwende aanpak

Uiteraard is het maken van een groepsfoto ook onderdeel van onze schoolfotografie. Docenten krijgen deze zelfs gratis van ons. Wilt u ook profiteren van onze klantgerichte en uitgebreide service? Gunt u de leerlingen foto’s waarop ze er natuurlijk en spontaan uitzien? Wilt u ouders verrassen met een minireportage? Neem dan vandaag nog contact op en bel 06-53389713 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Ga voor een verfrissende en vernieuwende aanpak en kies Knappe Koppies voor uw schoolfotografie!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o