Schoolfotograaf

De schoolfotograaf neemt de tijd voor de schoolfoto

Wij doen het als schoolfotograaf net even anders. Bij Knappe Koppies krijgt u geen standaardfoto met ieder jaar opnieuw dezelfde achtergrond en pose met een geforceerde glimlach. Wij pakken het liever anders aan en nemen de tijd voor iedere leerling. Zo maken we schoolfoto’s met diverse poses. Op die manier wordt het bijna een minireportage, wat voor kinderen ontzettend leuk is. Bovendien hebben ouders zo keuze uit vele leuke en hippe foto’s. We werken als schoolfotograaf op basisscholen en in het voorgezet onderwijs.

Informatie over de schoolfotograaf voor scholen

Wanneer u ons inschakelt voor uw onderwijsinstelling, dan hoeft u geen tijd of moeite te besteden aan de organisatie. Onze schoolfotograaf kan u het gehele proces uit handen nemen. Zo maken wij vooraf een planning en nemen we onze eigen mobiele studio mee. U hoeft niet eens een lokaal vrij te maken! Nadien zorgen wij voor de afhandeling. Ouders kunnen online het werk van de schoolfotograaf bekijken en foto’s bestellen. Er is geen enkele bestelverplichting of minimum afname. Scholen krijgen van ons alle bestanden gratis voor hun leerlingvolgsysteem, zodat u weer een treffende foto voor het nieuwe jaar heeft.

Missie van de schoolfotograaf

Als schoolfotograaf weten we heel goed wat we willen: ouders, kinderen en scholen blij maken met mooie, spontane en natuurlijke foto’s. Voor ons is het een uitdaging om het karakter van ieder kind vast te leggen in een kiekje.

Of het nu een lief, grappig of eigenwijs kind is, wij vinden dat iedereen unieke schoolfoto’s verdient. Kies daarom voor ons als uw schoolfotograaf, want:

  • Per dag kunnen we maximaal 500 kinderen op de foto zetten
  • Onze schoolfotograaf maakt leuke, hippe en natuurlijke foto’s
  • We fotograferen ook klassen en brusjes (broers en zussen)
  • Bij ons zijn vele fotoproducten verkrijgbaar, evenals digitale bestanden
  • Onze service is zeer snel en we doen alles zelf, zoals het nabewerken

schoolfotograaf

Onze schoolfotograaf inhuren? Neem contact op

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: mooie en unieke schoolfoto’s, waar u als school geen tijd in hoeft te stoppen. En het is voor u nog gratis ook! Wij leggen u graag telefonisch uit hoe dit kan: 06-53389173. U kunt ons ook bellen voor het maken van afspraken of voor het inwinnen van meer informatie. Wilt u ons een bericht sturen, dan kan dat via ons online contactformulier. We hopen van harte dat we binnenkort als schoolfotograaf bij uw onderwijsinstelling aan de slag mogen!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o