Schoolfoto

Unieke en hippe schoolfoto

Vroeger was een schoolfoto iets heel bijzonders. Zelf een foto laten maken, was erg duur. Daarom was schoolfotografie vaak de enige optie voor ouders om een leuke foto van hun kind te laten maken. Tegenwoordig krijgen ze dan ieder jaar opnieuw dezelfde schoolfoto: met een blauwe achterwand en altijd die geforceerde lach. Wij van Knappe Koppies willen laten zien dat het anders kan. Daarom nemen we de tijd voor ieder kind, maken we diverse poses en willen we graag hippe en leuke foto’s afleveren.

Vernieuwende schoolfotografie

Onze fotografen pakken het maken van een schoolfoto net iets anders aan. Dat merkt u aan verschillende facetten van onze werkwijze. We leggen ze graag aan u voor:

  • Wij werken met een mobiele fotostudio, waar we per dag maximaal 500 kinderen kunnen fotograferen.
  • Ons team maakt zowel klassenfoto’s als individuele portretten. Ook kunnen we foto’s maken van broers en zusjes, eventueel ook als ze (nog) niet op dezelfde school zitten.
  • Voor de achtergrond kunt u kiezen uit een witte of steigerhouten achterwand.
  • Met ons online bestelsysteem zijn envelopjes met geld overbodig.
  • We kunnen de gehele organisatie van uw overnemen: van de planning tot het maken van de schoolfoto en het afhandelen van bestellingen.

Voor alle scholen

Wij maken een schoolfoto van zowel peuters als pubers. Dus of u nu een basisschool runt of bij een middelbare school werkt, wij kunnen al deze kinderen op grappige of unieke wijze fotograferen. Daarbij staat hun karakter centraal. Voor u als school betekent het weinig werk, wanneer u ons inschakelt. Wij kunnen alles regelen voor u. Ook betaalt u niets. Alleen ouders betalen voor de schoolfoto of sets die ze willen afnemen. Wel zorgen we ervoor dat u de juiste digitale schoolfoto van ieder kind aangeleverd krijgt voor uw leerlingvolgsysteem.

Vraag gerust om informatie

Dankzij onze mobiele studio kunnen wij door heel het land werken, dus we komen ook graag bij u langs om een bijzondere schoolfoto te maken. Voorbeelden van ons werk kunt u op onze site vinden. Wanneer u meer informatie wilt hebben over ons bedrijf of onze aanpak, dan kunt u bellen naar 06-53389173. Eventueel kunt u ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier en wij zullen zo vlug mogelijk antwoorden. Verras ouders met een mooie schoolfoto en leerlingen met een leuke dag door voor ons te kiezen!

schoolfoto

F A C E B O O K
M o r e   i n f o