Voortgezet onderwijs

Blije leerlingen, blije ouders, blije scholen, wij beloven schoolfotografie waar echt iederéén blij van wordt. Hoe wij denken u als school blij te kunnen maken?
Met frisse, moderne beelden van al die Knappe Koppies op uw school, om te beginnen. En met het uit handen nemen van de planning en het verzorgen van een vlot verlopende fotografiedag met blije, trotse leerlingen. Maar ook met het uit handen nemen van de hele administratieve rompslomp. Ouders bestellen online rechtstreeks bij ons en alle communicatie verloopt met onze klantenservice. Als klap op de vuurpijl ontvangt u als school GRATIS de digitale bestanden van alle leerlingen voor het schoolsysteem, afdrukken voor leerkrachten en wat leuke vergrotingen voor in het schoolgebouw.

Frisse fotografie voor een moderne school

‘Wat leuk! Jullie hebben echt de tijd genomen voor deze mooie foto’s van mijn puber!’ Een reactie die wij vaak van ouders horen op onze manier van werken.
Ons team van fotografen maakt professionele studioportretten van alle kinderen, maar wel binnen de schoolfotografie-planning.  Ouders ontvangen een minireportage van de schoolfotograaf en kunnen kiezen uit 3 tot 4 verschillende poses. Wij nemen de tijd voor elke leerling en maken er voor hen een leuke ervaring van, goed voor hun zelfvertrouwen ook! Voor u als  school toch hartstikke leuk om dit te faciliteren, zonder er verder omkijken naar te hebben?

Organisatie uit handen

Goede organisatie is van groot belang voor het verloop van een succesvolle fotografiedag.  Ons ervaren team plant de ideale fotografie dag, uiteraard op basis van jullie input. Wij houden daarbij natuurlijk rekening met lesuren, gym uren en verschillende pauze-tijden. Scholen tot 500 leerlingen fotograferen wij op 1 dag.  Indien nodig zetten we gewoon meer fotografen in. Wij maken fotografie graag leuk en makkelijk.

Afhandeling uit handen

Knappe Koppies verzorgt het complete fotografie traject. Dat begint bij het maken van de planning. Onze fotografen gaan vervolgens ‘geruisloos’ te werk op uw school, het enige dat u er van merkt zijn de vrolijke gezichten van uw leerlingen. Tot slot neemt Knappe Koppies de complete afhandeling uit handen. De school  heeft er dus geen omkijken meer naar, dat scheelt een heleboel tijd! Geen extra werk voor docenten, geen geldstroom op school, geen gedoe met envelopjes. Nadat de foto’s zijn gemaakt en de inlogstrookjes zijn uitgedeeld bestellen de ouders via ons beveiligde online bestelsysteem. Zij betalen met iDEAL of overschrijving. En binnen twee dagen hebben zij hun foto’s in huis! Vragen, opmerkingen of suggesties kunnen ouders per email stellen aan onze klantenservice. Wij beantwoorden nog dezelfde week en lossen eventuele problemen altijd naar tevredenheid op.

Wat krijgt de school?

De komst van Knappe Koppies kost u als school niets. Sterker nog, u wordt er als school zelfs wijzer van! U ontvangt de digitale bestanden van alle kinderen voor het schoolsysteem, afdrukken voor de leerkrachten en leuke vergrotingen voor in het schoolgebouw.

 20131220_Sofieke_studio03-bewerkt

interesse

Privacy

Wij vinden het belangrijk dat de privacy van de leerlingen is gewaarborgd: de inlogcodes waarmee de ouders de foto’s van hun kinderen kunnen bekijken, zijn persoonlijk. Ouders kunnen natuurlijk wel de code doorgeven aan opa’s en oma’s voor nabestellingen. Online betalen gaat veilig via iDEAL of overschrijving.

 


F A C E B O O K
M o r e   i n f o