SCHOLEN

Spontane schoolfoto’s

Graag bewijzen wij van Knappe Koppies dat schoolfotografie ook leuk en hip kan zijn. En gemakkelijk. En efficiënt. Voor scholen van nu. Met heel veel plezier fotograferen onze fotografen op scholen door heel Nederland. Leuke, frisse en vooral spontane schoolfoto’s. Want juist die leuke, frisse en spontane foto’s onderscheiden ons van alle andere schoolfotografen. Een schoolfoto van Knappe Koppies herken je direct! Of het nu gaat om verlegen kleuters of ‘lastige’ pubers, onze fotografen vinden het allemaal even leuk.

BASISSCHOLEN

In een tijd waarin scholen steeds meer taken krijgen vinden wij het fijn de schoolfotografie compleet uit handen te kun nemen. Of het nu gaat om een basisschool van 200 of 900 leerlingen, natuurlijk zorgen wij er voor dat alles vlot verloopt en goed georganiseerd is. Dat is voor ons logisch. Voor de kinderen nemen wij de tijd, wij maken er voor hen een feestje van. En dat is te zien aan het resultaat! Vervolgens nemen wij nadat de schoolfotograaf is geweest, het gehele afhandelingstraject uit handen van de school met onze online bestelservice. Hebben ouders vragen of opmerkingen? Klantenservice beantwoordt met plezier alle vragen.

valerie1

Voortgezet onderwijs

Het fotograferen van pubers, onze fotografen vinden het geweldig. In deze tijd van social media en selfies hoeven wij de jongens en meiden niets te vertellen over poseren, vaak ziet onze schoolfotograaf al volleerde ‘fotomodellen’ voor de camera. Ook in het voortgezet onderwijs nemen wij het hele afhandelingstraject uit handen van de scholen, ouders bestellen via onze online bestelservice.  Hebben ouders vragen of opmerkingen? Klantenservice beantwoordt met plezier alle vragen. Daarnaast stellen wij de digitale fotobestanden beschikbaar aan de school voor het leerling-administratiesysteem en kunnen wij de schoolpassen leveren indien gewenst.

sem1

F A C E B O O K
M o r e   i n f o