Schoolfotograaf Schipluiden

Wij nemen de tijd voor een schoolfoto

Heeft u voor een onderwijsinstelling een schoolfotograaf in Schipluiden of omgeving nodig? Kiest u dan voor Knappe Koppies. Wij zijn een uniek concept in de schoolfotografie, want wij maken graag spontane en natuurlijke foto’s. Daarom nemen wij de tijd voor iedere leerling en maken we een serie kiekjes in diverse poses. Op die manier kunnen we het kind laten zien zoals hij is. Bovendien hebben ouders in de regio Schipluiden dan een ruime keuze.

Verras ouders met professionele kwaliteit

Uiteraard kunt u ieder jaar opnieuw kiezen voor dezelfde achtergrond, dezelfde pose en dezelfde invalshoek. Maar daar doet u ouders geen plezier mee. Verras ze liever met een unieke en hippe schoolfoto van hun kind van onze schoolfotograaf. Dit kan heel gemakkelijk in Schipluiden. U schakelt ons in en wij regelen de complete organisatie voor u. Wij zorgen voor de schoolfotografie en een handig online bestelsysteem achteraf. Ouders hoeven geen envelopje met geld mee te geven, maar kunnen op hun gemak thuis kiezen voor afmetingen en voordeelsets. En uw school in Schipluiden krijgt alle digitale bestanden voor het leerlingvolgsysteem.

Schoolfotograaf Schipluiden

Daarom onze schoolfotograaf in Schipluiden

De kans is groot dat u al een vaste schoolfotograaf in Schipluiden heeft. Wij realiseren ons dat heel goed. Daarom doen wij iedere dag opnieuw onze uiterste best om ons te bewijzen als fotograaf. Er zijn genoeg redenen om voor ons te kiezen in Schipluiden:

  • Wij maken een schoolfoto die leuk, uniek en hip is.
  • Per dag kunnen we maximaal 500 kinderen fotograferen.
  • Voor ouders geldt geen minimum bestelbedrag of afname. Scholen betalen zelfs geen cent!
  • Onze mobiele studio reist door heel Nederland, dus ook naar Schipluiden.
  • Onze schoolfotograaf levert professionele kwaliteit en biedt snelle service.
  • Tevens kan onze fotograaf het gehele proces voor u verzorgen.

Meer weten over onze schoolfotograaf?

Zijn er nog vragen die u aan onze schoolfotograaf zou willen stellen? Of wilt u graag vooraf eerst even kennismaken en de grote lijnen doornemen? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem. U kunt contact met ons opnemen via 06-53389173 of u kunt met ons online contactformulier een bericht achterlaten voor onze schoolfotograaf. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Als schoolfotograaf in Schipluiden zijn wij uw beste keuze voor kwalitatieve en natuurlijke foto’s en zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt.

F A C E B O O K
M o r e   i n f o