Schoolfotograaf Rotterdam

Servicegerichte schoolfotografie

Bent u op zoek naar een schoolfotograaf in Rotterdam? Dan bent u bij Knappe Koppies aan het juiste adres. Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen als schoolfotograaf. We merkten dat deze markt weinig vernieuwing kende. Wie kent niet de standaard blauwe achtergrond of het geforceerd glimlachen? Bij onze schoolfotografie gaat dit iets anders. Wij maken spontane, natuurlijke schoolfoto’s. Daarnaast werken wij op zowel basis- als middelbare scholen. Of het nu gaat om pubers of peuters, wij staan graag voor u klaar in Rotterdam.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u kiest voor onze schoolfotograaf in Rotterdam, dan gaan wij altijd volgens een bepaald stappenplan te werk. Dit is niet alleen handig voor u, maar ook voor ons. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Onze schoolfotograaf werkt als volgt in Rotterdam:

  • Wij maken 4 tot 6 foto’s van uw leerlingen, zodat ouders keuze hebben.
  • Ook kunnen wij brusjes-foto’s (broertje-zusje) voor u maken.
  • Onze fotograaf maakt de schoolfoto in een mobiele fotostudio. Hiervoor is slechts een ruimte van minimaal 4 bij 4 meter nodig.
  • Naar wens kunt u kiezen voor een witte achterwand of steigerwand.
  • Ouders kunnen de schoolfoto’s gemakkelijk online bestellen.

Wij nemen u alles uit handen

Bij Knappe Koppies willen wij laten zien dat het maken van een schoolfoto ook leuk en hip kan zijn. Onze schoolfotografie resulteert in spontane schoolfoto’s. Op deze manier onderscheiden wij ons als schoolfotograaf van onze collega’s. Daarnaast begrijpt onze

schoolfotograaf Rotterdam

schoolfotograaf dat u als school in Rotterdam niet altijd tijd heeft voor het organiseren van het maken van schoolfoto’s. Daarom nemen wij u dit graag uit handen. Wij verzorgen de gehele organisatie voor u. Dit begint bij de planning en eindigt pas als al uw leerlingen in Rotterdam op de foto staan.

Onze schoolfotograaf Rotterdam inschakelen?

Wilt u graag meer informatie over onze schoolfotograaf? Of wilt u ons inschakelen in Rotterdam? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor het online formulier op onze website invullen. Wilt u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-53389173. Onze medewerkers staan u graag te woord. Hoe kan onze schoolfotograaf in Rotterdam u helpen?

F A C E B O O K
M o r e   i n f o