Schoolfotograaf Pijnacker

Spontane en natuurlijke schoolfoto

Denk aan Knappe Koppies, wanneer u op zoek bent naar een schoolfotograaf in Pijnacker. Als schoolfotograaf werken wij vanuit ons hart. Dat resulteert niet in geforceerde foto’s voor een standaardscherm. Wij maken juist een schoolfoto van kinderen en tieners in Pijnacker zoals ze zijn. Dat omschrijven we graag als lieve, grappige, eigenwijze en vooral unieke knappe koppies. Onze schoolfotografie heeft als doel om ouders, leerlingen en scholen tevreden te stellen. Wij komen dan ook graag bij u langs in Pijnacker!

Wij nemen de tijd voor iedere leerling

‘Jullie hebben echt de tijd genomen om mooie foto’s te maken van onze puber,’ is slechts een van de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Als schoolfotograaf proberen we niet slechts een pasfoto op school te maken. We willen professionele portretten maken en soms wel zes verschillende poses uitproberen. Dankzij de goede organisatie van onze schoolfotografie en onze eigen mobiele studio kunnen we in Pijnacker op één dag soms wel 500 leerlingen op de gevoelige plaat vastleggen. Wij doen recht aan het karakter van uw leerling.

Schoolfotograaf Pijnacker

Kies onze schoolfotograaf in Pijnacker

Wij zijn niet de enige schoolfotograaf die in Pijnacker bij u langs kan komen op uw basisschool of middelbare school. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Toch denken we met onze verfrissende en unieke aanpak u iets bijzonder te kunnen bieden. Daarom kiest u voor onze fotograaf in Pijnacker:

  • Een schoolfoto van Knappe Koppies is vrolijk, fris en hip.
  • U kunt zelf kiezen of u voor een witte achtergrond gaat of steigerwand.
  • Onze schoolfotograaf neemt echt de tijd voor iedere leerling en maakt zelfs foto’s van broers en zussen samen. Leuk voor ouders!
  • Dankzij ons online bestelsysteem heeft u op school niet langer last van envelopjes met geld die kwijt kunnen raken.
  • Wij kunnen u alles omtrent de organisatie van schoolfotografie uit handen nemen.
  • Onze schoolfotograaf reist het hele land door in onze mobiele fotostudio, dus we kunnen ook naar Pijnacker komen.

Nieuwsgierig geworden?

Wanneer u meer wilt weten over onze schoolfotograaf en wat we voor u kunnen doen in Pijnacker, neemt u dan contact op. U kunt ons bellen op 06-53389173 of u kunt ons online contactformulier invullen. Onze fotograaf antwoordt u dan zo snel mogelijk. Tevens kunt u voorbeelden van een unieke en spontane schoolfoto op onze website vinden. Bent u overtuigd van onze bijzondere aanpak? Schakel ons dan vandaag nog in als uw schoolfotograaf in Pijnacker!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o