Schoolfotograaf Nootdorp

Natuurlijke foto’s van peuter tot puber

Heeft u een schoolfotograaf in Nootdorp nodig voor de jaarlijkse schoolfoto? Denk dan aan het enthousiaste team van Knappe Koppies. Onze schoolfotografie is net iets anders, want wij maken graag spontane en natuurlijke foto’s. Geen standaard blauwe achtergrond of geforceerd lachen dus. Ons doel is de leerling in diverse poses en op natuurlijke wijze op de gevoelige plaat vast te leggen. Wij werken in Nootdorp voor zowel basisscholen als het middelbaar onderwijs. Peuters of pubers, onze schoolfotograaf kan ze allemaal laten lachen!

Zo werkt onze schoolfotograaf in Nootdorp

Kiest u voor onze schoolfotografie, dan zult u merken dat we altijd volgens een stappenplan werken. Dat werkt voor ons prettig en is voor u ook wel zo overzichtelijk. Onze schoolfotograaf werkt in Nootdorp als volgt:

  • In overleg met de school kunnen wij als schoolfotograaf de gehele organisatie uit handen nemen.
  • Wij komen naar Nootdorp met onze mobiele fotostudio. Wilt u zorgen voor een ruimte van minimaal vier bij vier meter?
  • Samen met de school kiezen we voor een witte achterwand of steigerwand.
  • Op de dag zelf maakt onze fotograaf vier tot zes foto’s van de kinderen, zodat ouders foto’s kunnen vinden die ze leuk vinden.
  • We kunnen per dag een schoolfoto maken van maximaal 500 kinderen.
  • Na de fotosessies krijgen ouders toegang tot een online bestelsysteem, waar ze de kiekjes gemakkelijk online kunnen bestellen.

Organisatie van A tot Z

Onze manier van schoolfotografie onderscheidt zich van onze collega’s. Wij willen namelijk een spontane schoolfoto maken, die het karakter van de leerling goed weergeeft. Bovendien kan schoolfotografie ook leuk en hip zijn. Om het u in Nootdorp helemaal gemakkelijk te maken, kunnen we u de gehele organisatie uit handen nemen. Scholen hebben het al druk genoeg en wij hebben als schoolfotograaf genoeg ervaring. U heeft nergens omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat de planning voor elkaar is en alle leerlingen op hun best op de foto staan in Nootdorp.

Contact met onze schoolfotograaf?

Heeft u interesse in onze unieke schoolfotografie? Of wilt u eerst meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor u in Nootdorp kunnen doen. Ook laten we u graag geslaagde foto’s van onze schoolfotograaf zien. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 06-53389173 of u kunt via ons online contactformulier een bericht achterlaten. We reageren dan zo spoedig mogelijk. Hopelijk mogen we binnenkort voor u aan de slag als uw schoolfotograaf in Nootdorp!

schoolfotograaf Nootdorp

F A C E B O O K
M o r e   i n f o