Moderne groepsfoto bij Wegwijzer Woerden

Vroeg in de auto op donderdag 17 maart op weg naar het altijd gezellige Woerden. Al om zeven uur worden we door juf Karin verwend met koffie, en dan gaan we aan de slag: onze mobiele studio opbouwen zodat we al die Knappe Koppies kunnen gaan fotograferen! Het loopt de hele dag als een speer, met ervaren hulpmoeders als Inge en Maasje kan dat ook niet anders.

De moderne groepsfoto

De Wegwijzer Woerden heeft gekozen voor een moderne groepsfoto: de panorama groepsfoto. Superleuk vinden wij zelf! Het betekent dat wij de kinderen in groepjes fotograferen en later op de computer ‘aan elkaar plakken’ tot één. Voordeel bij deze moderne variant van de klassenfoto: doordat we de kinderen niet allemaal tegelijk fotograferen maar in kleinere groepjes is de kans dat  een leerling zijn of haar ogen dicht heeft of niet heel charmant kijkt uitzonderlijk klein geworden. Zeker bij kleuters is het best lastig om er 30 tegelijk lachend en dezelfde kant op kijkend te fotograferen. Daarnaast heeft het een moderne, eigentijdse uitstraling. Schoolfotografie van nu, voor scholen van nu!

moderne groepsfoto
Wegwijzer Woerden, bedankt voor de gastvrijheid en we hopen dat jullie weer blij zijn met het resultaat! Wij vonden het in ieder geval weer top om al die leuke, eigenwijze, stoere, verlegen, lieve Knappe Koppies vast te leggen en hopen jullie volgend jaar weer te zien!

 

 

Delen op FacebookTweet dit berichtPin afbeeldingen aan PinterestTerug naar boven
F A C E B O O K
M o r e   i n f o