Schoolfotografie Stichting Kwest / Westland

Schoolfotografie op het kinderdagverblijf, ons seizoen is weer begonnen! Ook dit jaar verzorgen wij de schoolfotografie bij Stichting Kwest in het Westland.

Het schoolfotografie seizoen is weer begonnen, heerlijk! Wij trapten af bij Stichting Kwest, een mooie kinderopvang-organisatie met diverse locaties in Honselersdijk, Naaldwijk, Maasdijk en Wateringen.
Fotografen Astrid en An hebben een superweek gehad bij KC Kiekaboe, KwestHome en de Peuterhof. Het fotograferen van de guppies, dolfijntjes, spetters, bubbels, brulkikkers, zeepaardjes en de Vlindertuin bij KCKiekaboe in Honselersdijk was weer een feestje.  Ook op de Peuterhof en bij KwestHome was het weer fijn.  Vrolijke, verlegen, grappige, eigenwijze, lieve, verdrietige koppies, we hebben ze allemaal gezien vorige week.

Op woensdagmiddag zagen wij een groot aantal broers en zussen voor onze camera verschijnen, dat is zó leuk om te doen! Kleine babies, vrolijke peuters, maar ook stoere pubers hebben we op de foto gezet

Dit is Nomi van de Spetters, is het geen plaatje? Best spannend vond ze het, maar ook wel leuk, zeker toen ze ook met mama op de foto mocht, die één van de enthousiaste medewerkers is van KC Kiekaboe. Nomi, wat ben jij een heerlijk bengeltje en wat deed je het fantastisch! En wat leuk dat we jouw foto’s aan iedereen op onze website mogen laten zien!

Vanaf dinsdag 8 maart staan alle schoolfoto’s online en liggen de inlogbrieven klaar bij het kinderdagverblijf. En tot 22 maart geldt een korting van 10% op alle losse foto-afdrukken….Knappe Koppies Kwest 2016Knappe Koppies Kwest 2016Knappe Koppies Kwest 2016Knappe Koppies Kwest 2016Knappe Koppies Kwest 2016

 

 

 

 

Delen op FacebookTweet dit berichtPin afbeeldingen aan PinterestTerug naar boven
F A C E B O O K
M o r e   i n f o