Fotograaf

Fotograaf die het anders doet

Bent u op zoek naar een fotograaf voor de jaarlijkse schoolfoto? Denkt u dan eens aan Knappe Koppies. Wij doen het namelijk net even anders dan andere schoolfotografen. Voor ons geen saaie blauwe achtergrond of alle leerlingen in dezelfde houding. Bij ons draait alles om het kind zelf en nemen we uitgebreid de tijd. We kunnen dus ook verschillende houdingen fotograferen en kinderen laten ontspannen. Dat resulteert in originele foto’s, die ook nog eens leuk en hip zijn. Ga voor natuurlijk en spontaan met Knappe Koppies!

Hoe doen wij dat precies?

Ons doel is als fotograaf om een feestje te maken van het hele proces. Daarom ontzorgen we scholen volledig en nemen wij u de gehele organisatie uit handen. Voor leerlingen betekent dit even volledig in het middelpunt staan en mooi vastgelegd worden. Het resultaat is vaak dat ze meer zelfvertrouwen krijgen. Ouders worden blij van de unieke portretfoto’s die ze krijgen en waarbij ze een ruime keuze hebben. Onze fotograaf maakt overigens niet alleen portretten, maar ook klassenfoto’s en brusjes-foto’s (portret van broer en zus).

Nog meer voordelen

Maar onze service gaat verder dan het enkel hebben van een vernieuwende aanpak of het maken van hippe foto’s. Wij leveren altijd hoogwaardige portretfoto’s, die u digitaal kunt nabestellen in diverse maten. Dat is niet enige wat onze fotograaf u te bieden heeft:

  • Maar liefst 500 kinderen per dag kunnen we op de gevoelige plaat vastleggen. Heeft u meer leerlingen? Dan nemen we een extra fotograaf mee.
  • Het maken van schoolfoto’s doen we voor een witte of steigerhouten achtergrond. U heeft dus keuze bij ons!
  • Om het resultaat van onze fotograaf te kunnen bekijken, krijgen ouders een inlogcode voor ons online systeem. Hier kunnen ze ook betalen.
  • Wij hebben geen bestelverplichting of minimum afname. Scholen betalen geen cent, maar krijgen wel digitale bestanden voor hun leerlingvolgsysteem.
  • Ook docenten krijgen van ons hun eigen foto’s en die van hun eigen groep.

Bel ons gerust: 06-53389173

Wanneer u ons wilt inschakelen als fotograaf, dan kost dit scholen geen enkele moeite. Ook werken wij geheel gratis en betalen ouders alleen voor de producten die ze afnemen. Bovendien maken wij unieke foto’s tijdens een minireportage, die de leerling centraal stelt.

fotograaf

Wilt u meer weten over onze bijzondere aanpak? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op en belt u 06-53389173. U mag het contactformulier op onze site gebruiken. Wij zullen zo gauw mogelijk antwoord geven. Wanneer u een fotograaf zoekt voor schoolfoto’s, dan zijn wij van Knappe Koppies uw beste keuze!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o