Schoolfotograaf Enschede

Aandacht voor de schoolfoto

Bent u werkzaam bij een school en is het tijd om weer een schoolfotograaf in Enschede te bellen voor de jaarlijkse schoolfoto? Kies dan voor Knappe Koppies. Ons concept is uniek in de schoolfotografie. Wij verkiezen namelijk natuurlijke en spontane foto’s boven de standaard schoolfoto met een blauwe achtergrond en gemaakte glimlach. Dat doen we door aandacht te hebben voor ieder kind, of het nu gaan om een peuter of puber. En omdat onze schoolfotograaf meerdere poses voorstelt, hebben ouders in Enschede genoeg te kiezen!

Portretten van professionele kwaliteit

Ieder jaar dezelfde achtergrond, pose en glimlach wordt natuurlijk saai. Daarom verrast u ouders met onze schoolfotografie. Geef ze een hippe, professionele en unieke schoolfoto van hun kind. Dat hoeft u geen enkele tijd of moeite te kosten, want wij kunnen de gehele organisatie van de schoolfotografie voor u regelen. Bovendien hebben we een handig online systeem waarmee ouders online foto’s kunnen bekijken en bestellen in Enschede. Uw school krijgt alle digitale bestanden van onze schoolfotograaf; handig voor het leerlingvolgsysteem.

Onze schoolfotograaf in Enschede is de beste

We snappen het best dat u steeds opnieuw afspraken maakt met een vaste schoolfotograaf in Enschede. Dat begrijpen we zelfs heel goed. Reden voor ons om iedere dag opnieuw ons best te doen om ons te onderscheiden van de concurrentie. Want wanneer u voor ons kiest, dan profiteren u en uw onderwijsinstelling van de volgende voordelen in Enschede:

  • Het werk van onze fotograaf is uniek, leuk en hip.
  • We kunnen per dag tot 500 kinderen fotograferen. Is uw school groter, dan komen we met een groter team naar Enschede.
  • Er is geen bestelverplichting of minimale afname bij onze schoolfotograaf.
  • We bieden een snelle service; binnen 10 dagen staan foto’s online en binnen 2 dagen worden bestellingen thuisbezorgd.
  • Onze schoolfotograaf kan het hele proces regelen.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u nog vragen heeft voor onze schoolfotograaf, dan kunt u die telefonisch stellen (06-53389173). Daarnaast kunt u via ons online contactformulier een bericht achterlaten. Onze fotograaf geeft u zo spoedig mogelijk een reactie en neemt de mogelijkheden graag met u door. Wilt u een leuke schoolfoto voor uw leerlingen?

schoolfotograaf Enschede

Zonder dat het u in Enschede moeite of geld kost? En wilt u leerlingen een leuke dag bezorgen en zelfvertrouwen geven? Vraag dan Knappe Koppies om als schoolfotograaf in Enschede bij u langs te komen!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o