Schoolfotograaf Den Hoorn

De beste schoolfotograaf in Den Hoorn

Wilt u een schoolfotograaf in Den Hoorn inschakelen? Is het tijd voor de jaarlijkse schoolfoto? Kies er dan voor om het eens anders te doen dan andere jaren. Ga niet voor saaie achterwanden, steevast dezelfde hoek en geforceerd geglimlach. Verras ouders met de schoolfotografie van Knappe Koppies. Onze missie is om kinderen precies zo op de foto te zetten zoals ze zijn: eigenwijs, lief, grappig, ondeugend en vooral met hun knappe koppie!

Complete organisatie

Als schoolfotograaf zijn we gewend aan het werken met diverse scholen. Daardoor kunnen we gemakkelijk en snel de gehele planning voor u regelen. U hoeft als school in Den Hoorn dus niets te regelen, wij doen dat voor u. Bovendien betaalt u geen cent. Ouders kunnen een schoolfoto of voordeelset kopen via onze site. Er is geen bestelverplichting of minimum afname. Tevens krijgen scholen alle digitale bestanden geleverd in Den Hoorn. Op die manier kunt u de foto’s van onze schoolfotograaf gebruiken voor uw leerlingvolgsysteem.

Voordelen van onze schoolfotografie

Onze aanpak is niet alleen uniek en verfrissend, maar ook bieden we u nog vele andere voordelen in Den Hoorn. Genoeg reden om ons te kiezen als uw schoolfotograaf in Den Hoorn. Want bij ons:

  • Nemen we tijd voor ieder kind, wat resulteert in diverse poses en mooie, natuurlijke foto’s
  • Kan onze schoolfotograaf tevens foto’s van broertjes en zusjes maken
  • Maken ouders gebruik van een handig online bestelsysteem voor de schoolfoto en is het mogelijk digitale bestanden en diverse afmetingen te bestellen
  • Hoeft u weinig ruimte vrij te maken, dankzij onze handige en compacte mobiele fotostudio (van 4×4 meter)
  • Werken we in heel Nederland, dus ook bij u in Den Hoorn
  • Kunt u kiezen uit een witte achtergrond of eentje van steigerhout
  • Weet u zeker dat onze fotograaf voldoende kennis en ervaring heeft

Onze schoolfotograaf inhuren?

schoolfotograaf Den Hoorn

Wanneer u onze fotograaf wilt huren, dan komen wij met veel plezier bij u langs in Den Hoorn. Vooraf bespreken we graag een aantal zaken met u. Dit kan telefonisch of per mail. Wilt u eerst meer informatie? Geen probleem, belt u naar 06-53389173. U mag ook via ons online contactformulier een bericht achterlaten. Voor mooie, spontane en natuurlijke schoolfoto’s moet u onze schoolfotograaf in Den Hoorn hebben!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o