Schoolfotograaf Den Haag

Niet langer een geforceerde glimlach

Wanneer u zoekt naar een schoolfotograaf in Den Haag, dan bent u bij Knappe Koppies op de juiste plek. Wij werken als schoolfotograaf vanuit ons hart en dat is terug te zien in de foto’s die wij maken. Het liefst maken wij schoolfoto’s in Den Haag van kinderen en pubers zoals ze zijn: lieve, eigenwijze, grappige, maar vooral ook unieke knappe koppies.

Een schoolfoto van studiokwaliteit

Een van de reacties die wij ontvingen van ouders is: “Jullie hebben echt de tijd genomen om mooie foto’s te maken van onze puber.” Met onze werkwijze proberen wij als schoolfotograaf dan ook professionele portretten te maken, maar doen dit wel binnen het kader van de schoolfotografie. Zo kunnen wij door een goede organisatie scholen tot wel 500 leerlingen in één dag fotograferen in Den Haag. De ouders ontvangen na de fotoshoot een mini rapportage, waarbij ze de keuze hebben uit 3 tot 4 verschillende poses. Op deze manier maakt onze schoolfotograaf in Den Haag unieke, spontane foto’s van uw leerlingen.

Onze schoolfotograaf in Den Haag

U kunt natuurlijk ook een andere schoolfotograaf inschakelen voor het maken van schoolfoto’s in Den Haag. Want waarom zou u kiezen voor onze fotograaf? Simpel. U schakelt Knappe Koppies in Den Haag in, omdat:

  • Wij een schoolfoto maken die fris, hip en vrolijk is.
  • Onze schoolfotograaf neemt de tijd voor uw leerlingen. Per kind kunnen dan ook 4 tot 6 poses gemaakt worden.
  • Wij werken met een online bestelsysteem. Ouders hoeven niet langer een envelopje met geld aan hun kinderen mee te geven.
  • Onze schoolfotografie biedt snelle service.
  • Wij werken door heel het land, dus ook bij u in de buurt.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze schoolfotograaf? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen in Den Haag. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze

Schoolfotograaf Den Haag

website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@knappekoppies.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06-53389173. Kies niet voor dé standaard schoolfoto en schakel vandaag nog onze schoolfotograaf in Den Haag in.

F A C E B O O K
M o r e   i n f o