Schoolfotograaf Delft

Een schoolfotograaf in Delft nodig?

Bent u op zoek naar een schoolfotograaf in Delft? Dan staan wij van Knappe Koppies graag voor u klaar. Wij maken geen standaard schoolfoto van uw leerlingen. Wij willen kinderen fotograferen zoals ze zijn en niet met een geforceerde glimlach voor een blauwgrijze achtergrond. Onze schoolfotograaf maakt spontane en natuurlijke foto’s. Wanneer kunnen wij voor u in Delft aan de slag?

Wat bieden wij u?

Kiest u voor onze schoolfotograaf in Delft, dan kiest u voor spontane, hippe foto’s van uw leerlingen van studiokwaliteit. Maar dat is niet het enige wat onze fotograaf u en de ouders van uw leerlingen te bieden heeft in Delft. Omdat onze schoolfotograaf werkt met een online bestelsysteem kunnen ouders bij ons terecht voor het volgende in Delft:

  • Afdrukken. De schoolfoto’s worden geprint op papier van Fuji. Door de hoge kwaliteit behoudt het jarenlang zijn kleur. Verschillende afmetingen zijn leverbaar: van 10×15 tot 50×75.
  • Voordeelsets. Ouders kunnen bij ons kiezen voor diverse voordeelsets. Ze bestellen dan meerdere fotovellen voor een aantrekkelijke tarief.
  • Digitale bestanden. Onze schoolfotograaf biedt digitale bestanden met een hoge resolutie, zodat deze geschikt zijn om af te drukken.
  • Andere fotoproducten. Bij ons kunnen ouders ook de keuze maken voor een schoolfoto op canvas of als dibond

Wat kost het u als school?

Wij vinden het belangrijk om u als school in Delft zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

schoolfotograaf delft

Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom kost het u het ook niets wanneer u onze schoolfotograaf inschakelt. Maar dat is niet het enige wat wij u bieden. U ontvangt ook zelf alle digitale bestanden van uw leerlingen en docenten. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken als decoratie van uw schoolgebouw. Daarnaast regelen wij de gehele organisatie van de schoolfotografie voor u. Kiest u voor onze fotograaf, dan heeft u hier dus geen omkijken meer naar.

Nog vragen? Neem gerust contact op

Wanneer u nog vragen heeft of graag meer informatie zou willen over onze schoolfotograaf, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij spreken graag onze mogelijkheden in Delft met u. Stuurt u hiervoor een e-mail naar info@knappekoppies.nl of vul het formulier op onze contactpagina in. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Telefonisch kunt u ons bereiken op 06-53389173. Hoe kan onze schoolfotograaf in Delft helpen?

F A C E B O O K
M o r e   i n f o