Vroeg in de auto op donderdag 17 maart op weg naar het altijd gezellige Woerden. Al om zeven uur worden we door juf Karin verwend met koffie, en dan gaan we aan de slag: onze mobiele studio opbouwen zodat we al die Knappe Koppies kunnen gaan fotograferen! Het loopt de hele dag als een speer, met ervaren hulpmoeders als Inge en Maasje kan dat ook niet anders.

De moderne groepsfoto

De Wegwijzer Woerden heeft gekozen voor een moderne groepsfoto: de panorama groepsfoto. Superleuk vinden wij zelf! Het betekent dat wij de kinderen in groepjes fotograferen en later op de computer ‘aan elkaar plakken’ tot één. Voordeel bij deze moderne variant van de klassenfoto: doordat we de kinderen niet allemaal tegelijk fotograferen maar in kleinere groepjes is de kans dat  een leerling zijn of haar ogen dicht heeft of niet heel charmant kijkt uitzonderlijk klein geworden. Zeker bij kleuters is het best lastig om er 30 tegelijk lachend en dezelfde kant op kijkend te fotograferen. Daarnaast heeft het een moderne, eigentijdse uitstraling. Schoolfotografie van nu, voor scholen van nu!

moderne groepsfoto
Wegwijzer Woerden, bedankt voor de gastvrijheid en we hopen dat jullie weer blij zijn met het resultaat! Wij vonden het in ieder geval weer top om al die leuke, eigenwijze, stoere, verlegen, lieve Knappe Koppies vast te leggen en hopen jullie volgend jaar weer te zien!

 

 

Delen op FacebookTweet dit berichtPin afbeeldingen aan PinterestTerug naar boven

Schoolfotografie op het kinderdagverblijf, ons seizoen is weer begonnen! Ook dit jaar verzorgen wij de schoolfotografie bij Stichting Kwest in het Westland.

Het schoolfotografie seizoen is weer begonnen, heerlijk! Wij trapten af bij Stichting Kwest, een mooie kinderopvang-organisatie met diverse locaties in Honselersdijk, Naaldwijk, Maasdijk en Wateringen.
Fotografen Astrid en An hebben een superweek gehad bij KC Kiekaboe, KwestHome en de Peuterhof. Het fotograferen van de guppies, dolfijntjes, spetters, bubbels, brulkikkers, zeepaardjes en de Vlindertuin bij KCKiekaboe in Honselersdijk was weer een feestje.  Ook op de Peuterhof en bij KwestHome was het weer fijn.  Vrolijke, verlegen, grappige, eigenwijze, lieve, verdrietige koppies, we hebben ze allemaal gezien vorige week.

Op woensdagmiddag zagen wij een groot aantal broers en zussen voor onze camera verschijnen, dat is zó leuk om te doen! Kleine babies, vrolijke peuters, maar ook stoere pubers hebben we op de foto gezet

Dit is Nomi van de Spetters, is het geen plaatje? Best spannend vond ze het, maar ook wel leuk, zeker toen ze ook met mama op de foto mocht, die één van de enthousiaste medewerkers is van KC Kiekaboe. Nomi, wat ben jij een heerlijk bengeltje en wat deed je het fantastisch! En wat leuk dat we jouw foto’s aan iedereen op onze website mogen laten zien!

Vanaf dinsdag 8 maart staan alle schoolfoto’s online en liggen de inlogbrieven klaar bij het kinderdagverblijf. En tot 22 maart geldt een korting van 10% op alle losse foto-afdrukken….Knappe Koppies Kwest 2016Knappe Koppies Kwest 2016Knappe Koppies Kwest 2016Knappe Koppies Kwest 2016Knappe Koppies Kwest 2016

 

 

 

 

Delen op FacebookTweet dit berichtPin afbeeldingen aan PinterestTerug naar boven
F A C E B O O K
M o r e   i n f o