Schoolfotograaf Bleiswijk

Spontane en natuurlijke schoolfotografie

Heeft u genoeg van alle saaie standaardfoto’s met geforceerde lachjes, dan biedt onze schoolfotograaf in Bleijswijk uitkomst. Wij van Knappe Koppies doen het namelijk net even anders. Bij ons staat de leerling centraal en nemen we echt de tijd voor schoolfotografie. Dat resulteert in leuke, hippe en natuurlijke foto’s. Onze schoolfoto laat de leerling zien zoals hij is in Bleiswijk. Ook maken we meerdere poses, zodat ouders genoeg te kiezen hebben.

Voor basisschool en middelbaar onderwijs

Onze fotograaf staat met veel plezier voor u klaar in Bleijswijk, of het nu pubers, kleuters of tieners betreft. Wel betekent het soms meer werk, want het kost meer tijd om een leuke schoolfoto van een kleuter te maken. Maar in principe kunnen we als schoolfotograaf 500 leerlingen per dag op onze gevoelige plaat vastleggen. Heeft u meer kinderen op school, dan kunnen we nog een dag terugkomen. Dit overleggen we graag met u. Tevens kunnen we u de gehele organisatie van de schoolfotografie uit handen nemen, inclusief het online bestellen van de perfecte schoolfoto in Bleijswijk.

Onze schoolfotograaf in Bleiswijk

Uiteraard kunt u ook weer in zee gaan met de schoolfotograaf in Bleiswijk die ieder jaar opnieuw bij u langskomt voor schoolfotografie. Maar wilt u het eens keer anders aanpakken? Wilt u ouders verrassen met iets anders dan een standaard schoolfoto met een saaie blauwe achtergrond en altijd dezelfde pose? Kies dan in Bleiswijk onze schoolfotograaf!

  • Wij maken een serie foto’s met diverse poses, zodat ouders zelf de leukste kunnen kiezen.
  • Bij ons is er geen bestelverplichting of een minimumaantal afnames. Als schoolt betaalt u geen cent voor onze schoolfotograaf.
  • Ouders krijgen bij ons hippe en leuke kiekjes met een verfrissende uitstraling, bijvoorbeeld dankzij de steigerhouten achterwand.
  • Ook kunnen bij ons broers en zussen samen op de foto gaan. Dat is meteen een perfect cadeautje voor opa en oma.
  • Daarnaast bieden wij u een handig online bestelsysteem (speciaal voor de schoolfotograaf), zodat u op school geen stapels enveloppen met geld heeft liggen in Bleiswijk.

schoolfotograaf Bleiswijk

Wilt u contact opnemen?

Voor ons is het belangrijk dat ouders in Bleiswijk tevreden zijn met het eindresultaat. Ook willen we de school tevredenstellen en daarom sturen we altijd alle digitale bestanden door. Op die manier kunt u een schoolfoto gebruiken voor uw leerlingvolgsysteem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze schoolfotograaf? Belt u dan gerust naar 06-53389173. U kunt ook op onze site het contactformulier invullen. We helpen u graag en kijken ernaar uit om als schoolfotograaf in Bleiswijk voor u aan de slag te mogen!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o