Schoolfotograaf Berkel en Rodenrijs

Schoolfotograaf met passie

Is het weer tijd voor de jaarlijkse schoolfoto en bent u op zoek naar een schoolfotograaf in Berkel en Rodenrijs? Maar wilt u het dit jaar eens anders aanpakken? Kies dan voor Knappe Koppies. Wij maken unieke foto’s van leerlingen en onze schoolfotograaf gebruikt soms wel zes posities. Op die manier hebben ouders een ruime keuze. Ook maken we een schoolfoto van broers en zussen samen. Daarbij staat het karakter van de kinderen en hun grappige, eigenwijze en lieve uiterlijk centraal. Ons doel is hun knappe koppies natuurlijk op plaat vast te leggen!

Van peuters tot tieners

Zowel basisscholen als middelbare scholen kunnen in Berkel en Rodenrijs van onze diensten gebruikmaken. Onze mobiele fotostudio komt op school langs en kan op een dag maar liefst van 500 kinderen een schoolfoto maken. Dit alles vereist wel een strakke planning. U kunt dit zelf regelen of onze schoolfotograaf in Berkel en Rodenrijs kan u dit uit handen nemen. Over belangrijke zaken overleggen we dan met u, zoals de plaats van onze studio en de keuze voor de achtergrond. Maar onze fotograaf zal er zelf voor zorgen dat alle kinderen uit Berkel en Rodenrijs netjes op de schoolfoto komen. U heeft nergens omkijken naar.

Voordelen van onze schoolfotografie

Voor een schoolfotograaf in Berkel en Rodenrijs heeft u mogelijk al een vast adres. Waarom zou u opeens voor een andere fotograaf kiezen? Simpel, wij bieden u een nieuwe en verfrissende aanpak. Weg met die saaie achtergronden of geforceerde glimlachen! Wij zetten uw leerlingen op de foto, precies zoals zij zijn. Maar dat zijn niet de enige voordelen van onze bijzondere schoolfotografie:

  • U kunt bij ons kiezen uit een witte achterwand of eentje met het populaire steigerhout.
  • Onze schoolfotograaf maakt enkel hippe en leuke foto’s.
  • Ouders krijgen bij ons een ruime keuze en kunnen kiezen voor de schoolfoto’s die ze leuk vinden via ons handige online bestelsysteem.
  • Ook als school kunt u alle foto’s digitaal krijgen, bijvoorbeeld voor uw leerlingvolgsysteem of voor decoratie in het schoolgebouw.
  • Wij kunnen als schoolfotograaf u de gehele organisatie uit handen nemen in Berkel en Rodenrijs.

Ons inschakelen in Berkel en Rodenrijs?

schoolfotograaf Berkel en Rodenrijs

Bent u benieuwd naar een schoolfoto van onze fotograaf? Kijkt u dan rond op onze site. Hier vindt u diverse voorbeelden. Wilt u weten hoe wij u in Berkel en Rodenrijs kunnen helpen? Of heeft u nog vragen? Twijfel dan niet en stel ze gerust via telefoon (06-53389173) of ons online contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van onze schoolfotograaf. Wilt u ook eens wat anders dan de standaard schoolfoto? Kies dan onze schoolfotograaf in Berkel en Rodenrijs en we zullen u niet teleurstellen!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o