Schoolfotograaf Bergschenhoek

Dé schoolfotograaf van Bergschenhoek

Heeft u een schoolfotograaf in Bergschenhoek nodig? Schakel dan de enthousiaste fotograaf van Knappe Koppies in. Bij ons krijgt een leerling geen standaard schoolfoto. In tegendeel zelfs! Wij proberen kinderen en tieners vast te leggen zoals ze zijn. Vergeet dus geforceerde lachjes en blauwe achtergronden, want wij gaan voor een natuurlijke en hippe schoolfoto. Zo hebben we bijvoorbeeld een steigerhouten achterwand en maken we diverse poses, zodat ouders straks iets te kiezen hebben. Onze schoolfotograaf komen graag langs in Bergschenhoek!

Wat we u bieden

Wanneer onze schoolfotograaf in Bergschenhoek bij u langskomt, dan zorgen wij ervoor dat er spontane en hippe foto’s gemaakt worden. Die zijn altijd van studiokwaliteit. Maar onze fotograaf heeft u meer te bieden in Bergschenhoek. Wij werken namelijk met een heel handig online bestelsysteem:

  • Wij drukken een bestelling altijd af op papier van het topmerk Fuji. Daardoor blijven de kleuren heel lang goed en kunnen we verschillende afmetingen leveren: van 10 bij 15 cm tot 50 bij 75 cm.
  • Ook kunnen ouders kiezen uit voordeelsets. Op die manier kunnen ze meerdere dezelfde foto’s of een serie foto’s afnemen bij onze schoolfotograaf voor een scherpe prijs.
  • Tevens bieden wij u digitale bestanden van een schoolfoto aan, zodat u ze zelf kunt laten afdrukken bij een fotograaf in Bergschenhoek of elders.
  • Tot slot bieden wij diverse andere producten aan. De mogelijkheden zijn eindeloos: van canvas tot dibond bijvoorbeeld.

Het kost u niets!

Onze schoolfotograaf wil u in Bergschenhoek zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hoeft u niets te betalen. Het inschakelen van onze schoolfotograaf kost u geen cent! Bovendien kunnen wij u de gehele organisatie uit handen nemen. Het afnemen van een schoolfoto door ouders kost uiteraard geld, maar daar krijgen ze dan ook een leuke en hippe foto voor terug. Wij sturen u tevens alle digitale bestanden van leerlingen, zodat u ze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het leerlingvolgsysteem. Genoeg redenen om te kiezen voor ons in Bergschenhoek!

Wilt u unieke schoolfotografie?

Heeft u genoeg van die standaard schoolfoto en bent u geïnteresseerd in onze unieke schoolfotografie? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op en dan bespreken we wat er mogelijk is in Bergschenhoek. Via onze site kunt u het contactformulier invullen en dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug. Of belt u met onze schoolfotograaf via 06-53389173. Wij staan graag voor u klaar. Met onze schoolfotograaf in Bergschenhoek kiest u voor kwaliteit!

schoolfotograaf Bergschenhoek

F A C E B O O K
M o r e   i n f o