Schoolfotograaf Amsterdam

Minireportage met onze schoolfotograaf

Wat zou het leuk zijn om die saaie schoolfotograaf in Amsterdam met zijn standaard achtergrond en geforceerde glimlachen te vervangen! U kunt namelijk bij Knappe Koppies de leukste schoolfoto’s laten maken. Wij willen het karakter van een leerling op de foto zetten, of hij nu ondeugend, grappig of eigenwijs is. Dat doen we door een kleine reportage van de schoolfotografie te maken. Zo maken we kiekjes van diverse poses, zodat ouders straks kunnen kiezen uit diverse leuke foto’s. Komen we ook snel bij u langs in Amsterdam?

Voor een bijzondere schoolfoto

Schoolfotografie, maar dan net anders: Knappe Koppies pakt alles net even iets anders aan. Zo hebben wij geen standaard achtergronden, maar kiest u bij ons uit een heldere witte achterwand of een hippe houten steigerwand. We zetten ieder kind in Amsterdam in verschillende poses op de foto. Ook kan onze schoolfotograaf kiekjes maken van broers en zussen samen. Op verzoek kunnen we zelfs na schooltijd een schoolfoto maken met een broer of zus die (nog) niet op school zit. Overleg dit gerust met onze schoolfotograaf!

Dit moeten scholen weten

Als schoolfotograaf in Amsterdam en omgeving werken we met diverse scholen samen. Wij hanteren een vaste werkwijze, zodat voor ons en u helder is wat u van ons mag verwachten. Een aantal belangrijke punten over onze schoolfotografie sommen we voor u hieronder op:

  • Wij werken in Amsterdam zowel met peuters als met tieners. Dus niet alleen basisscholen, maar ook leerlingen uit het voortgezet onderwijs kunnen bij ons op de foto.
  • U heeft nergens omkijken naar. Onze schoolfotograaf kan u de gehele organisatie uit handen nemen in Amsterdam.
  • Wij regelen ook het nabestellen via ons online systeem. Ouders kunnen hierop inloggen en een schoolfoto naar keuze bestellen. Geen gedoe met envelopjes meer.
  • Als school hoeft u geen cent te betalen. Ouders hebben geen enkele bestelverplichting. Onze schoolfotograaf u wel digitale bestanden die u kunt gebruiken voor uw leerlingvolgsysteem.
  • Voor leerlingen is dit een leuke ervaring, die zeer goed is voor het zelfvertrouwen. Onze fotograaf zet de kinderen centraal en neemt echt de tijd voor ze.

schoolfotograaf Amsterdam

Onze mobiele studio in Amsterdam?

Omdat wij een mobiele fotostudio hebben, kan onze fotograaf in Amsterdam werken, maar ook in de rest van het land. Wilt u meer weten over onze aanpak of onze schoolfotografie? Dan horen wij graag van u. U kunt bellen naar 06-53389173. Stuurt u liever een bericht, dan kunt u ons online contactformulier gebruiken. We vertellen u graag over de mogelijkheden in Amsterdam. Voor een unieke schoolfoto moet u bij onze schoolfotograaf in Amsterdam zijn!

F A C E B O O K
M o r e   i n f o